Lær at mestre energierne

Det siger deltagerne

Fra starten lærte jeg at holde min personlige energi for mig selv (noget jeg gik og troede jeg kunne i forvejen, men nej).

Jeg har lært at tage mig enenu mere af mig selv, og det giver mig sådan et overskud i hverdagen og også til andre mennesker.

Jeg er nu stoppet med at lave drama ud af episoder, hvor det slet ikke er nødvendigt

Jeg har ændret på forholdet til min datter, så hun nu kan vokse på sin måde og gå sine egne veje, og hun (og jeg) ved nu, at hun kan, så nu skal jeg slippe hende løs.

Jeg kan nu stå meget mere sikkert i mig selv, være tydelig og sikker i mit udtryk, både hjemme og på jobbet.

 

Jeg er blevet endnu bedre til at sige til og fra, på en ordentlig måde, og jeg har lært at lade andre have deres ”larm” uden at jeg behøver at blive blandet ind i det, andet end med ord hvis det er nødvendigt.

Professionelt kan jeg nu holde min energi for mig selv, når jeg har samtaler med borgere (også i de svære samtaler). Jeg kan stå i mig selv når andre har det svært, og hjælpe dem til at komme ud på den anden side, uden at det påvirker min energi.

Jeg takler kolleger og opgaver på en meget mere konstruktiv måde.

 

I forhold til klienter kan jeg nu håndtere de mange forskellige typer af mennesker, og føre dem trygt gennem arbejdet med deres energi.”
Marianne J. Hansen

Uddannelsen Energy Master Practitioner er det vildeste jeg nogensinde har meldt mig til. Mariakaisa har en eventyrlig måde at formidle på, det ryger lige ind i sjæl og hjerte.

Gennem de mange praktiske øvelser vi laver,  mærker du selv det nye helt ind under huden. Hvilket gør at du aldrig glemmer det. Jeg har været på mange kursuser, men jeg har nu fundet ud af, at mange har lært det af Mariakaisa. Så jeg er helt tæt på selve essensen, der hvor rigtig meget kommer fra.

 

Mariakaisa er vild dygtig med en enorm viden, dejlig jordnær og meget kærlig. Jeg har lært så meget af hende, det er en fantastisk rejse. Jeg har grædt og grint, været gal, forvirret og lettet, men intet har rykket mig så meget.
Jeg vil af hele mit hjerte anbefale denne uddannelse til enhver som ønsker at hvile i sig selv, få et dybere selvværd, lære at mærke og bruge de energier der er i og omkring os på en fantastisk inspirerende måde.”
Kærligst Pia Kaastrup

Denne rejse har haft afgørende betydning for min udvikling som menneske i verden. Min hensigt var at blive bedre at stå i mig selv og stå ved den jeg i sandhed er

Jeg tog reiki healing kurser 1+2 for 14 år siden, og har aldrig haft modet og roen til at starte om med behandlinger.

 

På Energy Master Practitioner uddannelsen har jeg fået modet, roen, lysten og evnerne til at bruge de værktøjer vi har lært. Og jeg har også fået lyst og mod til at give disse værktøjer videre til andre, der har lyst og behov for at lære at mestre energierne

Personligt har det haft mange bonusgaver:

 • Jeg er blevet bedre til at sorterer i de mennesker jeg invitere ind i mit liv
 • Jeg har turdet blive i mit forhold, selv om det blev svært
 • Jeg har formået at opbygge en god forretning der kan kombineres med familieliv
 • Jeg trives nu fantastisk med at sige til og fra

Denne uddannelse er virkelig billig, i forhold til det store afkast den har givet mig, både personligt og professionelt

Rejsen med Mariakaisa lakker mod enden, og jeg har ikke lyst til at det skal stoppe, men som alle flyveunger skal jeg flyve ud i verden og finde min egen vej. Heldigvis fortsætter vi i mentorgruppe.

Tusinde tak for alt”
Maria Joy

Denne rejse har været den vildeste selvudvikling. Den har givet mit troen på mig selv tilbage (som har været forsvundet i mange år) Den har givet mit modet på livet igen, mod på at få brugt de værktøjer jeg tidligere har fået, til nye veje

Den har gjort, at jeg har fundet ind til mig selv, helt dybt ind i min inderste kerne, her hvor der ingen tvivl er om hvem jer er, og herfra tør jeg stå ved mig selv 100%

 

Jeg har fået en sikkerhed i min omgang med andre, også fremmede, mennesker, som gør at jeg nu også tør tage behandler kappen på

Tusinde tak for rejsen.”
Pia Busk

“På det personlige har Energy Master Practitioner uddannelsen givet mig en indsigt i, hvad energiarbejde kan gøre for mig, så jeg kan blive stående i mig selv – også når tilværelsen stormer ind i mellem.

På det professionelle plan – og vel også samtidig på det personlige… har jeg fundet ud af, at jeg er i stand til at bruge energiarbejdet i behandlingsmæssig sammenhæng. Og nu går jeg endda med tanker om at lave en praksis

 

Jeg har lært og fået forskellige værktøjer, og dem vil, jeg fordi vi har øvet en masse, og fået en ’skabelon’ til, hvordan behandling kan foregå, kunne tage med og skabe min behandlingsform, der passer til den jeg er og det jeg skal give videre.”
Stella Møller-Larsen

Denne uddannelse har givet mig mange ting. Den har bl.a. givet mig

 • Mod
 • Mere ro og tro på mig selv
 • Styrke til at mærke og følge egne behov
 • Jeg har fundet tilbage til naturen
 • Tro på at jeg rent faktisk er healer
 • Gode jordforbindelsesværktøjer
 • Tro på at jeg (også) har noget at give

Rent professionelt har denne uddannelse givet mig en mulighed for et alternativ til indtjening, via noget som giver mig og andre glæde og gavn, og som har min interesse og som jeg kan udvikle en masse på………. hvis jeg ønsker det.”
Joan, 49 år

Jeg er gået fra næsten at have opgivet alt, til at have en tro på fremtiden.

Fra at være blevet til en undskyldning for mig selv, til at turde være den smukke blomst jeg er.

 

Jeg er taknemmelig over at min udvikling har fået en så stor betydning, ikke kun for mig, men også for mine forældre, børn og mand. Det lys og den ro der viser sig ved dem, som om det også forløser deres traumer og blokeringer, gør mig så glad.

Jeg føler en kæmpe stolthed over, at jeg tog springet og meldte mig på uddannelsen og nu har jeg gennemført. Det bedste er dog, at jeg kan være den jer er. Jeg er ikke længere forkert, og det samme sker for mine kære.

Jeg føler en stor ydmyghed over, alt det jeg faktisk kan det jeg kan, og professionelt kan jeg gøre alt det jeg magter, helt i mit eget tempo.

 

Følelsen jer har er: Fugl Fønix, genopstået af asken.

Og så har jeg fået en fantastisk netværk af dejlige kvinder.”
Lene Nielsen

Det har helt sikkert været den mest fantastiske rejse i mit liv.

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er ’skør’, at det er fordi jeg har en usædvanlig kontakt til den ’anen’ verden.

 

Jeg har fundet hjem i mig selv – og ved nu hvad der er mit og hvad der er andres, i forhold til energier, at jeg ikke længere samler andres energier og følelser op og tager dem med mig.

Nu kan jeg være mig, altså 100% mig.

Jeg har fået vist vejen til at bruge den gave jeg har med mig. Jeg kan nu se og kommunikere med englene, feerne, gud, ånderne osv.

 

Jeg kan lave intuitive kortoplæg og bringe budskaber videre til dem der har brug for dem. Jeg har fundet min retning i livet og hvad jeg skal arbejde med i fremtiden.

1000 tak for dig Mariakaisa, og den mulighed du har givet mig. Tusiinde tak for troen – tilliden og ikke mindst for at jeg får lov.”
Lisette Ahm, Lisetteahm.dk

Jeg startede på Energy Master Practitioner som en del af min personlige udviklingsrejse, efter at jeg smed den ’pæne pige’ og pleaseren ud.

 

Jeg ville lære at sige tydeligt JA og NEJ, samt at styre mine ’varme hænder’, så jeg kunne være hos mig selv, og selv bestemme hvad min energi skulle bruges til. Det har jeg helt klart lært alt sammen, men også en masse anden ny viden, og så har jeg fået integreret en masse viden som jeg har samlet op tidligere uden nogen sinde at bruge. Nu er det hele blevet samlet som en brugbar helhed.

 

Det har været en fantastisk spændende personlig og professionel rejse sammen med en masse skønne kvinder.”
Lisamai 59 år

 

Tilmeld dig lige her

Læs alt det praktiske her