Lidt om Heksen Mariakaisa

Jeg hedder Mariakaisa Bruun. Jeg er 44 år og heks.

Jeg bor midt på Lammefjorden i Odsherred med min familie, min højt elskede mand og 3 fantastiske børn.

Naturen og energi har altid været væsentligt for mit liv, og det har altid været helt naturligt for mig, at se og føle energier, både dem i naturen og hos dyr og mennesker.

Jeg er født med stærke evner for at føle, se og hjælpe andre mennesker og dyr.

Jeg har tilbragt en stor del af min barndom hos mine bedsteforældre.

Min mormor var klog kone, og hjalp alle slags mennesker og dyr. Det har været en kæmpe gave for mig, at vokse op i en familie, hvor jeg aldrig er blevet gjort mærkelig eller anderledes, fordi jeg er født med disse gaver.

Jeg er heks, fordi min energikilde er naturens og jordens kraft.

Jeg begyndte at kinesiolog-teste som 2-årig, mest for sjov, men fik følelsen og teknikken på plads allerede her. Jeg begyndte at behandle fysisk som 6-årig, hvor jeg var min mormors hænder, da hun fik en skade i skulderen, og ikke selv kunne behandle. Hun kunne her se, at mine hænder arbejdede hurtigere, end hun kunne guide mig.

Jeg har altid kunnet se aura, altid fået clairvoyante beskeder, altid kunnet føle energetiske blokeringer i den fysiske krop, altid brugt både urter og krystaller i forhold til at få energien til at strømme frit igen.

Derfor ved jeg fra min egen historie, hvor vigtigt det er, at blive støttet i netop den måde, du mærker på. At blive bevidst om hvad og hvorfor du oplever, som du gør, og ikke blive gjort forkert eller mærkelig (det kan du sikkert rigelig selv).

Jeg glæder mig helt vildt til denne fantastiske rejse sammen med dig

 

Mange kærlige hilsner

Mariakaisa